Утре не правя партиен проект, нито мои сподвижници. Нямам опит

...
Утре не правя партиен проект, нито мои сподвижници. Нямам опит
Коментари Харесай

Стефан Янев: Утре няма да правя партиен проект, нямам опит в партийното строителство

Утре не върша партиен план, нито мои сподвижници. Нямам опит в партийното строителство. Аз не желая да громя български партии. Разсъждаваме по тематиката да обединим българските жители, които обичат страната, с цел да стане животът предсказуем, естествен ", това сподели в " Денят онлайн " някогашният министър-председател и боен министър Стефан Янев.

" Събрали сме се съидейници и споделяме хрумвания, скоро ще тръгнем по цялата страна, с цел да забележим какви са настроенията на хората. Не мога да споделя имена в този миг. Ние сме свободни хора и показваме личните си визии ", добави той.

" В момента няма предвидимост за живота ни и този на децата ни. Загрижени сме за битовото оцеляване, когато до нас има война. Ние научаваме от непознати медии какво се случва у нас. Мълчанието на Министерство на защитата и Министерски съвет по въпроси по отношение на помощ за Украйна във военно отношение не е положително ", съобщи някогашният боен министър.

Относно ареста на Борисов Янев съобщи, че е знак за това, че никой не е над закона, а различен е въпросът, когато се арестува министър-председател на страната.

" Важните въпроси са за какво в този момент и за какво по този метод. Трябва да се даде отговор на тези въпроси ", означи Стефан Янев.

Той допусна, че може би се заглушава нещо друго.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

" Българите са обезпокоени от събитията в Украйна и за това, че протичащото се там може да стигне действително до нас.

" Вече сме косвени жертви на тази война във връзка с метода ни на живот - инфлация, високи цени на горива, артикули. Икономиката стагнира заради поредност от аргументи, в това число логистичните проблеми от военните дейности ", съобщи още Янев.

За идването на американския боен министър Лойд Остин и за догатките, че ще изиска от нас да предоставим нашите зенитно-ракетни комплекси C-300 на Украйна Стефан Янев сподели, че това не трябва да се случва.

" Категорично не. Първата причина е, че това прави Република България пряк участник във войната с всичките последствия от това. Не като отговор от Русия, а като спомагателни стопански негативи за българските жители. Ироничното е, че една от страните в спора, Русия, може да поддържа част от военната ни техника, в това число и С-300, тя се нуждае от тази поддръжка ", съобщи някогашният боен министър.

По отношение на поддръжката на нашите МИГ-29 Янев сподели, че в случай че този спор продължи прекомерно дълго, в случай че глобите продължат също прекомерно дълго, които да включват доставки на енергийни запаси, гориво и осъществяването на характерни действия като поддръжката на техника, от която зависи националната сигурност, в случай че не се направи изключение, съществува риск българската авиация да не може да охранява небето ни. Според него разминаванията сред премиера Петков и президента Радев за това кой да охранява въздушното пространство не е толкоз трагично, само че рискът да загубим опция да охраняваме небето си е огромен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР