Утре изтича срокът, който има Ред Енимълс, за да плати

...
Утре изтича срокът, който има Ред Енимълс, за да плати
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА с идея да върнат част от парите за емблемата, ако осемте милиона бъдат платени

Утре изтича срокът, който има " Ред Енимълс ", с цел да заплати осемте милиона за емблемата и активите на банкрутиралото сдружение. Часовете минават, а от управлението на клуба мълчат по тематиката. Което тормози почитателите. Те към този момент търсят разновидности, с цел да убедят Гриша Ганчев да заплати въпросната сума.

Ето какво оферират:

" Привет, Армейци!

Всички знаем, че 8 милиона са пъклен доста пари. Но по този начин или другояче те ТРЯБВА да се платят , с цел да знаем, че с нашия обичан клуб всичко е наред. По това спор няма и не може да има. Кратко и ясно. Въпросът е какво вършим по-късно? От една страна клубът е задължен да употребява позитивната сила, която ще се отприщи след заплащането на активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) в четвъртък. Там опциите са доста и ще е закононарушение, в случай че не се употребяват.


" Г-н Ганчев, плащате емблемата и оставате в историята. Ако ни излъжете, печелите нашата ненавист "

Фен се обърна към предприемача

Може ли обаче да се направи още? Ами може! И една по никакъв начин немалка част от тези прословути осем милиона в последна сметка могат да се върнат в клуба . Преди година и нещо имаше една среща, на която участваха много хора. Имаше представители на главните групи от Сектор " Г ", на организации като съдружие " Червени сърца " и самостоятелни почитатели от " А " и " В ". На нея бяха бистрени точно такива хрумвания. По една или друга причина те тогава не се случиха, само че в този момент нищо не пречи.

Специални билети за мачовете с ЕМБЛЕМАТА, най-различни продукти, приходите от които да влизат в специфична сметка с нагледно име " ЕМБЛЕМА " . Могат да се измислят хиляди неща. С ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ще си закупим ОТНОВО акции от ЦСКА. Възможностите са доста, просто би трябвало да се употребяват и тогава осем милиона няма да наподобяват чак такава непостижима сума.

А в този момент значимото е да се платят , с цел да може в петък сутринта всички дружно да извикаме: САМО ЦСКА! ".

 Популярен почитател на ЦСКА се снима в офиса на Ганчев и разяснява тематиката с емблемата
Популярен почитател на ЦСКА се снима в офиса на Ганчев и разяснява тематиката с емблемата

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР