Утре фирми от Българската петролна и газова асоциация ще внесем

...
Утре фирми от Българската петролна и газова асоциация ще внесем
Коментари Харесай

Валентин Златев се закани: Внасяме жалба срещу Марешки за дъмпинг на пазара на горива

„ Утре компании от Българската петролна и газова асоциация ще внесем тъжба в Комисия за защита на конкуренцията , тъй като по информацията, с която разполагаме, двете компании на Веселин Марешки, к оито се занимават с горива, са на загуба - едната с 1,8 млн. лева, а другата - с 13,3 млн. лева Това е чист, типичен дъмпинг “ . Това сподели генералният шеф на " Лукойл България " Валентин Златев пред медиите, откакто беше разпитан от спецзвеното за битка с корупцията към Софийска градска прокуратура за думите му, че над Веселин Марешки има разпънат политически чадъ р.
 
" Аз ще чакам този път Комисия за защита на конкуренцията да се произнесе и да каже по този начин ли е, или не е по този начин ", добави Златев. По думите му Марешки е проблем на българската страна и общество .
 
Според него въпросът е българската страна бори ли се против сивата стопанска система или стартира да се слива с нея.
 
" Утре някой ще направи хляба по 0,10 ст. и ще желае да стане президент ", сподели още Златев и добави, че би трябвало да се откри платил ли си е всички налози Марешки.
 
Златев съобщи, че поддържа думите, че над Веселин Марешки има разпънат политически чадър. На въпрос от кого е разпънат той отговори, че " звездата на Веселин Марешки изгрява доста необичайно 2011-2012 година при финансовия министър Симеон Дянков ".
 
Като посочи, че не твърди нищо по този мотив, само че изясни, че от този момент до момента Марешки няма нито една завършила финансова проверка, както и нито една завършила инспекция на Национална агенция за приходите и митниците.
 
" Държавата би трябвало да каже събира ли си всички налози " или разрешава на някого да получава неразбираеми отстъпки, добави Златев.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР