Утре, 1 юни, LG Electronics посещава втория град в рамките

...
Утре, 1 юни, LG Electronics посещава втория град в рамките
Коментари Харесай

Утре кампанията „Добър жест“ на LG ще посети Пловдив

Утре, 1 юни, LG Electronics посещава втория град в границите на своята акция „ Добър жест " - Пловдив. Събитието в града ще е с дълготрайност от два дни и ще завърши на 2 юни. В рамките на акцията LG ще нарежда изнесен сервиз на колела на откритата повърхност пред магазин Техмарт на ул. Недко Каблешков 10-12. Там всеки собственик на апарат от LG (телевизори и аудио техника, перални и сушилни машини, хладилници, монитори), отвън гаранция и нефункциониращ оптимално, ще има опция да ревизира положението му, а екипът от експерти на компанията, да извърши ремонт, в случай че подобен е вероятен.

Всеки, който е заинтригуван и желае да ревизира редовността на своите устройства, би трябвало да се обади на LG център за обслужване на клиенти 0700 1 54 54, да ревизира дали дават отговор на условията и да възнамерява час за посещаване на LG сервизен офис на колела. Кампанията е налична за LG продукти*, закупени след 1 януари 2018 година и чиято постоянна гаранция към този момент е изтекла, както и за уреди, които към момента са в гаранция и нямат физически пострадвания. Ако е допустимо уредът да бъде поправен, експертите на LG ще го създадат изцяло гратис.

Като продължение на благия жест, с цел да популяризира положителното, LG ще подари домашен уреди на домове за деца в неравностойно състояние в същите градове и ще насърчи потребителите да споделят своя образец за положително дело в обществените мрежи. На домовете, LG Electronics ще подари домакинските и софтуерни уреди, от които имат потребност - климатици, перални и сушилни машини.

LG поставя огромен фокус върху човечността и технологиите, които са в основата на компанията, а сегашните и бъдещите консуматори са най-голямото ентусиазъм зад нововъведенията и потребителско обслужване. Именно това слага и началото на тази нова традиция, с която LG връща оказаното им доверие и показва по какъв начин положителните каузи постоянно основават още положителни каузи. Философията на компанията се базира върху вярването, че всеки може да направи благ жест, само че и да въодушеви всички към себе си да създадат същото. Няма дребни и огромни добрини, всяко положително е еднообразно значимо, тъй като трансформира света и го прави по-красив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР