Устременият към титлата в се препъна много лошо в обитателя

...
Устременият към титлата в се препъна много лошо в обитателя
Коментари Харесай

Милан изпуска върха след кошмарен за тях мач на "Джузепе Меаца"

Устременият към купата в се препъна доста неприятно в жителя на долната половина на таблицата Сасуоло в мач от 14-ия кръг на италианското състезание. " Росонерите " изгубиха с 1:3 на " Джузепе Меаца " и може да изостанат на 3 точки от върха, в случай че Наполи победи Лацио довечера.
Двубоят през днешния ден беше призрачен за гранда от Милано, като като се изключи че загуби на собствен терен, той си означи и автогол посредством Симон Кяер и получи червен картон посредством капитана Алесио Романьоли. Единственото попадение за домакините в мача означи точно той.
Двубоят стартира добре за домакините, които постановиха напън и съумяха да поведат в 21`, когато след центриране от корнер капитанът Алесио Романьоли се разписа с глава. Само три минути по-късно Скамака изравни за гостите със страховит шут от огромна отдалеченост.
В 33` " росонерите " не съумяха да изчистят топката след корнер и тя стигна до Скамака, чийто удар беше избит, само че кълбото рикошира в Кяер и влезе във вратата за цялостен поврат в срещата. В 66` след неточности на Кесие и Тонали Берарди съумя да се освободи от Романьоли и да мушне топката сред краката на Менян за 3:1.
В 77-ата минута Романьоли, като финален в защита за Милан, повали пред наказателното си поле Грегоар Дефрел, поради което беше изпъден с пряк червен картон. Така " росонерите " са втори в класирането с еднакъв брой точки с водача Наполи, само че и с мач повече. Сасуоло се подвигна до 12-ата позиция с 18 извоювани точки.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР