Устатата естрадна изпълнителка Кичка Бодурова взе отношение относно победителя в

...
Устатата естрадна изпълнителка Кичка Бодурова взе отношение относно победителя в
Коментари Харесай

Кичка атакува Джино: Има две ЕГН-та заради проблеми с властите

Устатата естрадна изпълнителка Кичка Бодурова взе отношение по отношение на спечелилия в Big Brother, шоу, в което и тя се поизложи много. Тя нападна Джино Бианкалана с тежки обвинявания, които имат и престъпен темперамент. Двамата бяха част от риалитито преди две години и напомни неизлъчвани диалози.

„ Джино, както го наричате, в шоуто на виповете ми показа, че си е сменил името, тъй като бил заплетен в „ всякакви игри “, имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има два сошъл секюрити номера – т.е. две ЕГН-та. Казах му да не приказва пред камерите такива неща, тъй като, в случай че това се излъчи и чуе от американското посолство, несъмнено след шоуто ще има проблеми. Но, естествено, то не се излъчи “, съобщи Кичка, представена от България през днешния ден.

Възмущението на певицата бе против „ измислената ВИП личност на България “, чиято майка го наричала „ Жоре, маме “, а в действителност той се правел на воин.

„ Какъв е този ВИП, който е прочут единствено с това, че е спал с фолкпевицата Джена и раздаваше сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на всички нас вътре, „ същинските българи “, единствено и единствено да ни се хареса? Да са ни живи и здрави героите, общественото равнище, самозваните господа и лордове. У нас всичко е извратено – от политиците до шоубизнеса. Навремето се смеехме на обноските и изразяването на първите – чакахме новините, с цел да чуем или забележим някой шедьовър, след това свикнахме “, тъжно показа изпълнителката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР