Установихме, че бащата на извършителя всяка сутрин е пътувал с

...
Установихме, че бащата на извършителя всяка сутрин е пътувал с
Коментари Харесай

Градският прокурор на София с последни подробности за четворното убийство в Нови Искър

Установихме, че бащата на причинителя всяка заран е пътувал с негова колежка за работа. Вчера сутринта тя го е чакала, само че той не се е явил. Тя е уведомила хората в поделението, където са работили. Уведомено и е Министерство на вътрешните работи.

Това сподели по телефона за БТВ градският прокурор на София Емилия Русинова, която разкри последни детайлности за четворното ликвидиране в Нови Искър. "Хора от поделението, колежката на бащата и служители на реда отиват до къщата. Вратата на къщата не е била затворена. Георги се е появил във очевидно недобро положение. Ядял е филия със сирене. Военните са го попитали къде са родителите му. Той е дал отговор, че са отпътували на заравяне в Пловдив. Веднага е направена информация, че фамилията няма родственици в Пловдив. Георги се е държал неспокойно и е развеждал униформените из къщата. Униформените са видели персоналните карти на родителите на Георги и той е дал отговор, че те са бързали доста и са ги не запомнили. При обхождането на къщата са открити и труповете на роднините на Георги ", сподели още Емилия Русинова.

"Той е говорел несвързани неща за психотропни оръжия и МИ-6. Впоследствие пред служителите на реда Георги е бил по-обстоятелствен и е разказал доста неща, само че пред психолозите е споделил, че ще приказва, откакто се съветва с юрист. Към момента не знаем претекстовете за убийството. Работим по всички версии. Експертизите към момента не са подготвени. До прокуратурата и Министерство на вътрешните работи не са подавени сигнали за проблеми в това семейство. Съседите не са чули нищо. Знаем, че Георги е имал епилиптични припадъци. Имаме данни за неговите визити при психиатри. Към момента нямаме данни дали са му изписани медикаменти и дали му е назначено лекуване ", съобщи градският прокурор на София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР