Установен е пътният полицай, който предизвика възмущение, след като в

...
Установен е пътният полицай, който предизвика възмущение, след като в
Коментари Харесай

Разбра се кой е пътният полицай, поискал подкуп

Установен е пътният служител на реда, който провокира отвращение, откакто в обществените мрежи се появи клип, в който той желае рушвет. Това стана ясно от думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи старши комисар Младен Маринов пред Дарик.

Авторът на видеото, което се появи в обществените мрежи, твърди, че в четвъртък е спрял за две минути на бул. "Васил Левски " в София и това му е коствало 50 лв. фиш и 50 лв. рушвет, оповестява NOVA.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи старши комисар Младен Маринов сподели пред Дарик, че е схванал за клипа през вчерашния ден следобяд и неотложно се свързал с управлението на дирекция "Вътрешна сигурност " във вътрешното министерство.

Вчера е било открито времето и мястото, където е изработен клипът, служителят на Министерство на вътрешните работи от фрагментите, както и всички елементи, сподели Маринов.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова сподели пред NOVA, че съгласно откритото по случая досега лидерът на автомобила от клипа не е имал ваучър за преминат годишен механически обзор и е трябвало да се сформира акт за това. Полицаят е изискал 50 лв. рушвет, с цел да сформира акт за друго по-леко нарушаване - погрешно паркиране.

Разследването на случая продължава, като прокуратурата е известена и е формирано досъдебно произвеждане.

В Столичната дирекция на вътрешните работи пък е формирано произвеждане, което ще търси дисциплинарна отговорност на служителя, сподели Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР