Успешно премина операцията, извършена от екипа на д-р Асен Меджидиев

...
Успешно премина операцията, извършена от екипа на д-р Асен Меджидиев
Коментари Харесай

Успешно премина операцията на пострадалата в катастрофата на Хемус жена

Успешно мина интервенцията, осъществена от екипа на доктор Асен Меджидиев от "Пирогов ", на потърпевшата във вчерашната злополука на автомагистрала "Хемус " жена. От лечебното заведение оповестяват тази заран, че интервенцията на контузията на лицето е минала сполучливо и пациентката се възвръща обикновено.
Общо четирима души бяха превозени в Спешното поделение на "Пирогов " в неделя - оперираната, още две дами и един мъж. На всички им бяха осъществени подробни прегледи и проучвания. Раните на двете дами и мъжа бяха обработени, след което пациентите бяха освободени от лечебното заведение.
Тази заран персонално министър Кирил Ананиев пристигна в "Пирогов ", с цел да се запознае със положението на пациентката. Пред медии изпълнителният шеф на незабавната университетска болница проф. Асен Балтов заяви, че през почивните дни през "Пирогов " са минали пострадалаи в 28 ПТП-та.
"Настанени за лекуване са 8 пациенти – четирима в неврохирургия и четирима в травматология. Дежурствата бяха тежки през тези почивни дни. Преминали са повече от 2000 души, а са останали за лекуване 400”, изясни шефът на „ Пирогов” проф. Балтов. Двамата с министър Ананиев молиха хората да карат внимателно
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР