Успешната серия на Ливърпул в Англия приключи тази вечер. Лидерът

...
Успешната серия на Ливърпул в Англия приключи тази вечер. Лидерът
Коментари Харесай

Свърши успешната серия на Ливърпул в Англия

Успешната серия на Ливърпул в Англия завърши довечера. Лидерът в Премиър лийг и евентуалният предстоящ първенец на Англия – Ливърпул, позволи първо проваляне през сезона в елита на футбола от Острова. Това стана в 28-ия кръг, когато след страхотна игра и съвършено надиграване опашкаря Уотфорд спря непобедения поход на мърсисайдци.

По този метод хората на Юрген Клоп изравниха върха, държан от Манчестър Сити за следващи победи в шампионата, само че не съумяха да го подобрят. Последната загуба на отбора в шампионата пък датира от 3-и януари 2019-а година, когато за последно Манчестър Сити победи „ алените ” с 1:2. Друг факт е, че отборът няма да може да вдигне купата на Англия без загуба. Нещо, което бе на 10 мача разстояние.

Иначе – огромният воин на вечерта за отбора на Найджъл Пиърсън бе сенегалецът Исмаила Сар. Офанзивният халф осъществя два гола (53, 60). Капитанът Трой Дийни оформи крайния резултат на „ Викаридж Роуд ”.

Въпреки причудливата загуба, то отборът на Ливърпул остава пръв в Англия – на 22 точки пред Манчестър Сити, който е с 59 точки, до момента в който „ алените ” със 79. „ Гражданите ” са с мач по-малко, защото има ангажимент към Купата на Лигата за финалния мач в конкуренцията. Уотфорд, от своя страна, се махна от рисковата зона и към този момент е с 27 точки на 17-ата позиция. Толкова има и 18-ия Борнемут и 16-ият Уест Хем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР