Успешната кампания вдъхва празнично настроение Corsa се предлага с електрическо задвижване

...
Успешната кампания вдъхва празнично настроение
Corsa се предлага с електрическо задвижване
Коментари Харесай

Ще празнуваме ли? Yes, of Corsa!

Успешната акция вдъхва празнично въодушевление
Corsa се предлага с електрическо задвижване с батерия, ефикасни мотори с вътрешно горене и скоро с 48-волтова хибридна технология
Бестселър взима връх в класацията за продажби на дребни коли за 2023 година в Германия и Англия

Opel започва празничния сезон за 2023 година, като показа акция за Коледа и Нова година с новия Opel Corsa. Идеята възпроизвежда сполучливата акция „ Yes of Corsa “, която е създадена в съдействие с креативната организация на Opel Jung von Matt и която сега е в ефир в България. Кампанията включва вълнуващ и запаметяващ се саундтрак, в жанр кино, с къси сценки с персонажи задаващи въпроси като „ Наистина ли има огромен обсег? “, „ Бързо ли се зарежда? “ или „ Забавляваш ли се до момента в който караш? “ Отговорът на всички тези въпроси несъмнено е „ Yes of Corsa! “ ( “ Да, несъмнено “ в превод от британски език).

Носейки присъщия за Opel панел на марката Vizor, новата Corsa сега се предлага с две равнища на електрическо задвижване с акумулатори и с високоефективни мотори с вътрешно горене. В допълнение, моделът скоро ще се предлага с 48-волтова хибридна технология.

Новият електрически мотор със 115 кВ/156 к.с. и 260 нютонметра оптимален въртящ миг обезпечава мощно и тихо шофиране. С батерия от 51 кВ са вероятни до 405 километра локално шофиране без нездравословни излъчвания съгласно WLTP. Батерията може да се зареди до 80% от оптималния потенциал за по-малко от 30 минути благодарение на 100-кВ DC зарядна станция.

Новата 48V хибридна технология прибавя спомагателна електрифицирана алтернатива за клиентите на новия Opel Corsa. В съпоставяне с сходна неелектрифицирана Corsa 1.2 с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия (разход на гориво в цикъла WLTP: 5,5-5,4 л/100 км; 124-122 гр/км CO2, и двете комбинирани), новият 74 кВ/100 к.с. Corsa Hybrid с технологията 48 волта (WLTP2 разход на гориво: 4,7-4,6 л/100 км; 106-102 гр/км CO2, и двете комбинирани) може да спести близо 1,0 л/100 км гориво (около 15%) и също по този начин да понижи CO2 излъчвания.

Corsa продължава да предлага и прави налична най-новата съвременна технология, в това число новите IntelliLux LED® Matrix Light предни фарове с 14 LED детайла, ергономични масажиращи седалки, ново потомство мултимедийна навигационна информационно-развлекателна система и най-новите функционалности за подкрепяне на лидера.

Ето за какво не е изненада, че най-продаваният дребен автомобил има своето значимо място в портфолиото на немската марка. От моделът са продадени повече от 14,5 милиона бройки от първичното му показване през 1982 година и е един от най-харесваните и желани коли до ден сегашен. Corsa е най-продаваният дребен автомобил в Германия и Англия през 2021 година и 2022 година и е в мощна позиция да повтори този триумф и през 2023 година

*ИЗточник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР