Успешен ще е вот, в който стане ясно, че ГЕРБ

...
Успешен ще е вот, в който стане ясно, че ГЕРБ
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ са неспособни да предложат качествено нов модел на здравеопазване

Успешен ще е избор, в който стане ясно, че ГЕРБ са неспособни да предложат качествено нов модел на опазване на здравето, а вместо това оферират да се наливат пари в една система, която всички установяват, че е пробита. Успешен ще е и избор, в който прозвучи, че има и опция, път напред, математическите калкулации не ни интересуват. Това разяснява пред медиите в Народното събрание Крум Зарков от Българска социалистическа партия по отношение на оповестеното в края на предходната седмица желание на групата на левицата да изиска избор на съмнение поради опазването на здравето.

В момента здравните експерти на левицата работели по претекстовете, щели да са подготвени до края на седмицата и в първите дни на идната да бъдат импортирани в Народното събрание.

Зарков посочи, че няма да се съветват с други политически сили, в частност с Движение за права и свободи, а ще внесат ясни причини, както и алтернативата на столетницата за различен тип система на опазване на здравето, всеки, който се " познае " в тях, е добре пристигнал да ги поддържа.

Българска социалистическа партия ще прегледа с внимание единствената кандидатура от квотата на Народно събрание за арбитър в Конституционния съд, увери също Крум Зарков. Номинацията би трябвало да бъде гласувана в пленарната зала тази седмица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР