Усмивката отново се върна на лицето на чаровната Алекс Сърчаджиева.

...
Усмивката отново се върна на лицето на чаровната Алекс Сърчаджиева.
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева направи шокираща промяна СНИМКА

Усмивката още веднъж се върна на лицето на чаровната Алекс Сърчаджиева. Дъщерята на Пепа Николова се усмихва още веднъж с помощта на околните си и правилни другари и най-много на топ коафьорът Николай Иванов-Нико, разбра HotArena.

Талантливият коафьор бил измежду най-близките й приятели. Той не спирал да я поддържа в най-тежките моменти от живота й, които ориста обилно й поднесла.

Нико бил поддръжка на актрисата и се стараел по всевъзможни способи да усмихне чаровната Александра Сърчаджиева.

Той постоянно бил отсреща за другарски диалози, за срещи и да разсейва Александра от тъмните и мрачни мисли. Нико съумял да убеди актрисата да промени и визията си.

 Резултат с изображение за Алекс Сърчаджиева се промени

И по този начин от няколко седмици Алекс Сърчаджиева сменила русото на косата си с шоколадовокафяво.

Феновете й били във екстаз от смяната и не спирали да я поздравяват за смелото решение в тази тенденция.

Актрисата не стопира да обикаля страната с постановката на Сатиричния спектакъл „ Терапевти ”. Тя се е нагърбила и с доста събития от друг сан, които тя се изявява като водеща.

Именно решението й да не се отдръпва от сцената и да се товари с разнообразни задължения й оказват помощ да се излекува от болката по загубата на обичания й брачен партньор Иван Ласкин и татко на дъщеричката й София.

След като загуби любовта на Иван Ласкин, Алекс призна с старания, че в името на детето си няма да си разреши да падне духом даже и за момент, написа „ Телеграф ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР