Услугите на българските онлайн търговци са най-търсени у нас. Не

...
Услугите на българските онлайн търговци са най-търсени у нас. Не
Коментари Харесай

Услугите на българските онлайн търговци са най-търсени у нас

Услугите на българските онлайн търговци са най-търсени у нас. Не попадайте в клопката да купувате онлайн неща, които са прекомерно евтини. Това сподели Петър Ванчев, началник на един от най-големите интернет магазини в страната пред БНР.
" На второ място се подреждат китайските уеб сайтове, само че там по-скоро става дума за размер колета, не толкоз за цифровото изражение, тъй като хората купуват от Китай евтини неща. Можеш да си купиш калъф за телефон за 99 цента, който в България да вземем за пример се продава за 24 лв. “. Следват европейските уеб сайтове, четвъртото място като дял на задграничните снабдители заемат американските ", изясни Ванчев.

Експертът посочи, че така наречен " комерсиална война " или митата, които Европейски Съюз наложи върху американски артикули, въздействат извънредно едва.

„ Те въздействат най-вече на стоките, които хората си купуват на промоция, тъй като касаят всеобщи потребителски артикули. Европейски Съюз доста деликатно наложи мита. Минус за европейския консуматор е да купува артикули, които са му нужни и няма друга опция, с изключение на американските компании. В същото време, в случай че се наложат мита на американски компании за артикули, за които има опция от европейски компании, европейските компании печелят “, сподели Петър Ванчев.

Европейският стандарт за отговор на питане от клиент при онлайн извършване на покупки е сред 48 и 72 часа, а самата доставка лишава сред седмица и две. Българските консуматори обаче са привикнали бързо да им връщат отговор на запитването и също по този начин бързо да получават поръчаната стока, добавя Петър Ванчев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР