Усещаш, че нещата между теб и съпруга ти не вървят

...
Усещаш, че нещата между теб и съпруга ти не вървят
Коментари Харесай

Възможно ли е той да съжалява, че се е оженил за теб

Усещаш, че нещата сред теб и брачна половинка ти не вървят добре. Все повече се отдалечавате един от различен, а свадите и разногласията стават постоянна част от всекидневието ви.

Може би имаш възприятието, че си се омъжила за изцяло чужд мъж, тъй като този, който е в този момент, няма нищо общо с индивида, в който се влюби. Странното му държание те побърква и искаш да схванеш на какво се дължи, тъй като нямаш повече сили да се правиш, че всичко сред вас е обикновено? Той няма да си признае истината, само че и сама може да схванеш какво се случва с него и връзките ви. Бъди готова за истината, която може да те нарани. Но е по-добре да я научиш и да не живееш повече в илюзия. Заблуда, че си щастливо омъжена. Защото не си. И това възприятие те убива.

Може би той съжалява, че се е оженил за теб. Но не желае да ти признае, тъй като знае, че ще те заболи и ще те нарани. А не желае това.

Представяме ти някои от знаците, които демонстрират, че той съжалява, че се е оженил за теб. Чети деликатно, скъпа. Но каквото и да стане, знай, че щастието ще срещне и теб. И не е наложително да е с неговото лице.

Постоянно те упреква за всичко

Няма значение дали си направила нещо – ти постоянно ще си отговорната в неговите очи. И той няма да се тормози да те упрекна непосредствено в очите. Ако непрекъснато се заяжда с теб и те упреква за всяко едно нещо, сигурно има персонален проблем с теб. Може би той има прекомерно огромни упования от теб, които не може да покриеш и се нервира от този факт. А ти започваш да се чувстваш неоценена и това се отразява върху самочувствието ти.

Все по-рядко се застоява у дома

Все по-рядко прекарвате време дружно и съвсем не стои у дома. Желанието да бъде с теб би трябвало да е преди всичко и ти да си му приоритет. Когато той непрекъснато си намира работа и опрощение и все по-рядко с прибира и то единствено вечер, най-вероятно компанията ти не му е от най-приятните.

Намалена фамилиарност

Мъжът, който не можеше да ти се насити при започване на връзката ви, през днешния ден съвсем не те допира. Интимността ви избледнява с всеки минал ден от ден на ден и повече. Докато в един миг, той изцяло се отчужди от теб и възприятията му изстинат. Много постоянно по дейностите и държанието му може да схванеш по какъв начин се усеща той. Езикът на тялото издава това, което човек се пробва да скрие. Избягването на зрителен контакт е явен знак, че възприятията му не са толкоз мощни към теб. Или най-малко не са такива, каквито бяха първоначално.

Шегува се с брака ви

Доста постоянно в шегите се крият доста истини. Ако той непрекъснато се майтапи с теб и по тази причина за какво се е оженил за теб и по какъв начин бракът ви е неуспех, сигурно мисли част от нещата, които споделя сякаш на смешка. Да се майтапи, когато сте единствено двамата е може би една концепция по-неприятно от това да го прави пред огромна компания. По този метод те унижава и засрамва. И демонстрира пренебрежение към теб. Не му позволявай да си прави сходни смешки. Събери храброст и го попитай непосредствено на какво се дължи държанието му. Нека бъде най-малко един път мъж и да каже това, което си мисли.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР