Усещам невероятна любов и положително отношение на хората към мен.

...
Усещам невероятна любов и положително отношение на хората към мен.
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор Георги Костадинов, който разплака Иван Лечев: Животът ми се преобрази след „Гласът на България“

" Усещам невероятна обич и позитивно отношение на хората към мен. Не съм го очаквал и бях доста сюрпризиран. Раздадох се на 100% и пях от сърце, а хората връщат тази обич назад, което е прелестно. "

Това показа пред " България Днес " един от най-емблематичните участници в " Гласът на България " Георги Костадинов. 35-годишният таксиметров водач от Добрич завоюва любовта на жури, аудитория и фенове с извънредно прочувствени осъществявания.

 Добричлията ловко съчетава работата с уговорките към предаването

Добричлията ловко съчетава работата с уговорките към предаването

Миналата неделя той се изправи в пряк вокален дуел с различен надарен кандидат за успеха от тима на Иван Лечев - Борис Христов. Легендарният китарист на ФСБ се просълзи след мощния мъжки дуел и направи сложен избор напред към нокаутите да продължи Борис.

Това даде опция на Галена и Любо Киров да откраднат Георги. И двамата съвсем по едно и също време натиснаха аления бутон, което се случва извънредно рядко. Тогава Костадинов избра Галена за собствен треньор, а тя го награди със мощна прегръдка и посланието към този момент в никакъв случай да не работи като таксиметров водач, а отсега нататък да се занимава единствено с музика.

" Съгласен съм с Галена, само че бъдещето ще покаже. Човек не би трябвало да си прави проекти в живота, с цел да не се разочарова. Ще дам всичко от себе си в нокаутите, с цел да продължа напред ", показа още Георги, който е признателен както на екипа на предаването, по този начин и на всички членове на журито.

 Преди вокалния дуел с Борис Христов

Преди вокалния дуел с Борис Христов

Мъжът е родом от Добрич, където учи в локалното музикално учебно заведение. Пее в студио към Младежкия дом в града, а по-късно продължава образованието си в Консерваторията. След това 5 години пее в чужбина с бенд онлайн, с цел да се завърне още веднъж в родината при своята другарка Елена Кокорска, с която дружно се явиха в " Гласът на България ".

Тук става таксиметров водач в столицата, което му разрешава да бъде еластичен с всички останали задължения.

 Изборът пред Любо Киров, Галена, DARA и Иван Лечев става все по-труден

Изборът пред Любо Киров, Галена, DARA и Иван Лечев става все по-труден

" С таксиметровата специалност имаш опция да бъдеш свободен, когато си пожелаеш, и да работиш също когато искаш. За да се случат нещата с " Гласът на България ", специалността ми го разрешава. Защото би трябвало да науча песните, да бъда на подготовки, да съм мобилен. Имам опция да съм еластичен и да предпочитам по кое време да работя. Другата причина е, че 95% от работата на музикантите спадна. Реално човек би трябвало да се препитава по някакъв метод и съм признателен, че имам специалност, която мога да практикувам по всяко едно време ", споделя още пред вестника Георги, който мечтае всички да бъдем здрави и хората да построяват повече мостове между тях, а не да ги изгарят в тези смутни времена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР