Уредите на охлаждане паднаха с 50% по магазините за техника,

...
Уредите на охлаждане паднаха с 50% по магазините за техника,
Коментари Харесай

Изгодно: Охлаждаме се в жегите на половин цена

Уредите на изстудяване паднаха с 50% по магазините за техника, сподели инспекция на „ Телеграф “. Перките за таван с дистанционно управление, летен и зимен режим, и лед осветяване единствено преди два дни стигнаха в нета цени от 900 лева, а от началото на седмицата са понижени на половина. Продавач-консултанти обясниха, че модата на таванните вентилатори са внесли българите, които са работили в арабските страни, Израел и Испания. Този тип изстудяване разпределя въздуха отмерено и по-ефективно.

Отлив от климатици и всеобщо търсене на вентилатори записват магазини поради недоволствата от алергии, които могат да провокират, сподели инспекция на „ Телеграф “. Любопитно е да се научи, че главните поддръжници на климатиците са главно мъжката част от потребителите, до момента в който повече от дамите са срещу тях, сочи допитване на екипа ни.
На пазара и изключително в интернет има обилие от модели и цени на уреди за изстудяване. Те потеглят от 99 лева и стигат до 1000, с лампи и разнообразни цветове и материали. Интересни дизайнерски оферти са тези, които със сгънати перки се трансформират в лампа. По-скъпите могат да се настройват на зимен и летен вид, с топъл лъх в студа и студен бриз в жегите.

В профилираните магазини сега е цялостно със „ слънчогледи “, стоящи и стенни, на преференциални цени сред 30 и 100 лева с друга височина. Нови оферти са преносими стоящи климатици, които са на правилото на ледник. Те са подобаващи за персонално прилагане, само че мъчно ще охладят цяла стая, предизвестиха продавачите. Идеята е да го държиш покрай леглото си в непостижими жеги. Особен интерес са уредите за водна мъгла. Те вървят сред 30 и 40 лева Прикачват се към мивка с адаптер и маркуч от 15 м. Хубаво е да се знае, че те са пригодени главно за навеси в двор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР