Управниците ще бъдат свалени: Кръщелникът на Ванга назова датата, която

...
Управниците ще бъдат свалени: Кръщелникът на Ванга назова датата, която
Коментари Харесай

Баба Ванга: Ето това е датата, която ще бъде повратна точка през 2023

" Управниците ще бъдат свалени ": Кръщелникът на Ванга назова датата, която ще бъде повратна точка през 2023 година

Ванга умира през 1996 година, само че прогнозите ѝ към момента се разискват интензивно от обществеността, тъй като тя прави предсказания за далечното бъдеще. Още приживе доста от предсказанията на българската ясновидка се сбъдват, въпреки и не всички.

Въпреки грешките, хората по целия свят не престават да се доверяват на предсказанията на Ванга, считайки я за една от най-влиятелните ясновидки за времето си и по-късно. Въпреки че баба Ванга от дълго време не е измежду нас, нейният кръщелник, съветският публицист Сергей Косторной, разгласява прогнозите ѝ. Мъжът стана прочут през 2019 година, когато разгласява предсказанието на Ванга за появяването на ковид.

Този път мъжът разгласи, че напролет ще настъпи дата, която ще промени хода на историята:

" Годината на Златорогия тур завършва - бикът е гневен и унищожава всичко по пътя си. Новият настойник - Златокосият кон - ще влезе в ролята си в деня на пролетното равноденствие - 21 март - тогава всичко ще стартира ", твърди специалистът.

След това ще стартират съществени промени, които ще доведат до съществени последствия в света: " Събитията ще се развият бързо. В главите на хората ще настъпи безпорядък, ще стартират протести, тъй като господства тъмна мощ ", споделя Ванга. На небето ще стартира битка сред положителното и злото, през 2023 година доста от владетелите на Европа ще бъдат свалени ", сподели Косторной.

За Русия обаче, съгласно Ванга, годината ще бъде благополучна. Икономиката на страната ще пораства, а доста страни ще желаят да станат техни съдружници.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР