Управляващите трябва да излязат пред хората и да кажат, че

...
Управляващите трябва да излязат пред хората и да кажат, че
Коментари Харесай

Марешки: Каракачанов преговаря с БСП и ДПС за следващото правителство

Управляващите би трябвало да излязат пред хората и да кажат, че програмата на държавното управление и дадените обещания нямат никакво значение и оставането във властта на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов е най-важно. Това разяснява в студиото на „ Тази сутрин” зам.-председателят на Народното събрание и водач на „ Воля” Веселин Марешки.

„ Толкова им е моралът на тези хора, те са се вкопчили във властта единствено поради далаверата”, съобщи той и запита: „ Няма ли естествени хора във Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, които да бъдат лице на тази коалиция?”.

Вчера Каракачанов разяснява обстановката при Патриотите след задочния конфликт на Симеонов с протестиращите майки по този начин: „ Ако изгоним НФСБ от ръководството, какво чака държавното управление - би трябвало да разчитаме на Марешки. Съжалявам, само че това за мен не е алтернатива”.
След Коалиционния съвет: Каракачанов срещу оставката на Валери Симеонов (ОБНОВЕНА) Според вицепремиера, в случай че Симеонов подаде оставка Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ще се върнат на власт и ще би трябвало да се разчита на Веселин Марешки
Видимо нервиран, Марешки означи, че „ не всички български жители, даже тези, които са съумели в политиката, са гнусни и долни кариеристи, които се борят непременно да се докопат на някакъв пост, да цоцат и да излагат българския народ”. Според него Симеонов и Каракачанов са „ политически трупове”.

По мотив изказванията, че оставка на Валери Симеонов ще върне Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на власт, водачът на „ Воля” разгласи, че Красимир Каракачанов договаря сега точно с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за сформиране на идващото държавно управление. „ Корнелия Нинова си го назовава „ Краси”. Някои от редовите депутати от Българска социалистическа партия се чудят за какво Българска социалистическа партия не реагира на тези безчинства”, добави той и като образци уточни гибелта на охранител от обвързвана с Вътрешна македонска революционна организация компания в Партийния дом и предлагането единият от небезизвестните братя Диневи да получи медал „ Стара планина”.

Въпреки всичко това „ Воля” ще гласоподава през днешния ден „ против” вота на съмнение, иницииран от Българска социалистическа партия. „ Този мандат ще се изкара до край – в случай че не се случи някакъв форсмажор. Хората не припознават алтернативата, няма потребност страната да минава през хаос”, съобщи Марешки и уточни, че дори Българска социалистическа партия сега не е подготвена да бъде във властта.

Той вижда партията си като съдружен сътрудник в идващ кабинет, пристигнал на власт след постоянни избори. Според него досега „ Воля” не е виждана като опция от множеството хора поради подправените дни”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР