Полицията в Лос Анджелис съвместно с Агенцията за борба с

...
Полицията в Лос Анджелис съвместно с Агенцията за борба с
Коментари Харесай

Започва криминално разследване за смъртта на Матю Пери от „Приятели“

Полицията в Лос Анджелис взаимно с Агенцията за битка с опиатите стартира престъпно следствие на гибелта на артиста Матю Пери от „ Приятели “ , оповестяват американски медии. Пери умря през октомври 2023 година от „ тежките резултати на кетамин “.

Актьорът е открит мъртъв в джакузито на къщата си в Лос Анджелис

Двете служби ще проверяват за какво Пери е имал толкоз огромни количества кетамин в кръвта, когато е умрял. „ Имаше следи от кетамин в стомаха му. Не е ясно по какъв начин господин Пери ги е приел “, споделиха медици след аутопсията на артиста.

Други условия, които са спомогнали за гибелта на Пери включват коронарна болест и резултатите на бупренорфрин. Намерени са и останки от предписани лекарства в дома му.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Кетаминът е медикамент, който се употребява като анестезия и при интервенции. Твърди се, че Пери се е подлагал на терапия с кетамин поради меланхолия и тревога. Последното му вливане е било повече от седмица преди гибелта му, само че аутопсията откри, че съществуването на кетамин в кръвта му е прекомерно високо, с цел да е оттогава.

Мисли, че славата ще му помогне, само че и след нея несигурността му остава

Матю Пери стартира да играе Чандлър Бинг в „ Приятели “, когато е на 24 години. След славата той се сблъсква със взаимозависимост към опиати, алкохол и медикаменти, които му носят съществени здравословни проблеми. Пери споделя за тези моменти в своята автобиография.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР