Управляващите си гласуваха 10 дни ваканция в тази криза. При

...
Управляващите си гласуваха 10 дни ваканция в тази криза. При
Коментари Харесай

ГЕРБ: Българските граждани обедняват прогресивно, засегнати са най-уязвимите групи - пенсионери и хората с минимални доходи

" Управляващите си гласоподаваха 10 дни почивка в тази рецесия. При тази инфлация, в която българските жители в неделя ще посрещнат Великден с двойна цена на яйцата и козунаците. От 4 месеца те мрънкат и проучват. Част от българските жители желаеха смяна. За страдание, в този момент всички български жители ще посрещнат светлия християнски празник с двойна инфлация, каквато не е имало десетки години ", разяснява националният представител от ГЕРБ Александър Иванов в Bulgaria ON AIR.

Той добави, че ръководещите би трябвало да обяснят за какво няма обезщетения за бизнеса и българските жители. По думите му е редно да изпратим военна помощ на Украйна, тъй като там има война и има окупация на една страна по отношение на друга, а ние би трябвало да вземем страната на по-слабия.

" Преди войната в Украйна, която сигурно е доста значима, пропущаме това нищоправене, което докара до рецесия и инфлация: разбори, разбори, разбори. Продъниха ушите на българските жители за разбори. Управляващите продъниха ушите на жителите по време на акцията, а и до ден сегашен, че в България имало корупция и се крадяло. Само да ги попитам: Когато ГЕРБ не е на власт една година, откриха ли някакви пари, които да се усилят в хазната? Не ", посочи Иванов.

Той попита къде са парите на българските жители и акцентира, че са отишли някъде през някой меморандум. Депутатът съобщи, че ръководещите дължат отговор на българските жители къде отидоха техните обещания и къде са средствата им.

" Българските жители обедняват прогресивно. За страдание са наранени най-уязвимите групи - българските пенсионери и хората с минимални приходи. Преди 2 години, когато приехме понижаване на Данък добавена стойност за ресторантьорския бизнес, ние го направихме с ясна цел. За страдание, понижението на Данък добавена стойност не води до по-евтини сметки. Големият резултат, който тогава се целеше и се реализира от ръководството на ГЕРБ е, че запазихме ресторантьорския бизнес да работи ", разясни Иванов.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР