Управляващата Партия на справедливостта и развитието в Турция ще внесе

...
Управляващата Партия на справедливостта и развитието в Турция ще внесе
Коментари Харесай

Партията на Ердоган внася извънредна жалба за повтаряне на вота в Истанбул

Управляващата Партия на справедливостта и развиването в Турция ще внесе изключителна тъжба за повторение на изборите в Истанбул. Това решение беше доказано още веднъж от заместник-председателя на групировката Али Ихсан Явуз, написа Пик.
Явуз дава отговор за изборните въпроси в партията на президента Ердоган, написа в "Туитър “, че подготовката на настояването за нови избори съвсем е приключена. Молбата и съпътстващите я документи ще бъдат импортирани в напълно къс период във Висшия изборен съвет.
Той съобщи през идната седмица, че Партията на справедливостта и развиването ще изиска повторение на вота в града. Вчера в 17 часа изтече законовият период за обжалване по други учредения и партиите към този момент имат право да подават единствено изключителни тъжби за анулация на изборите заради цялостна незаконност.
Продължава повторното броене на гласовете в обособени секции в квартал "Малтепе “ в Истанбул. Във всички други квартали броенето е приключено. Заради неналичието на финален резултат в най-големия турски град Меджлисът удължи ваканцията си до 23 април.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР