Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза, заяви в

...
Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза, заяви в
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза


Управлението на ГЕРБ ни докара до газова рецесия, съобщи в изявление за предаването „ Тази неделя “ Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната “.

Той подсети, че макар спрените доставки на синьо гориво от „ Газпром “, досега газът не е спрян нито за бизнеса, нито за битовите консуматори.

По думите на Сабрутев министър председателят в оставка Кирил Петков е договорил доставки на полутечен газ от Съединени американски щати, който да стигне доникъде на идната година.

Лъжа е, че няма инфраструктура за доставка на полутечен газ – има през Гърция и Турция, безапелационен е представителят на Политическа партия.

Сабрутев посочи, че кабинета „ Петков “ оставя страната в устойчиво положение.

„ Оставяме страната в действително устойчиво положение – с над 1,5 милиарда лева в хазната в допълнение събрани доходи, с 2 милиарда лева по-малко външен дълг, с работеща стопанска система, с растеж на Брутният вътрешен продукт, с исторически ниска безработица, с невиждана обществена политика. Вдигнахме пенсиите за една година повече от това, което предходните ръководещи направиха за 10 години “, изброи Сабрутев.

Гледайте цялото изявление във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР