Управителят на клуб “Септември 06 Десислава Денова сподели пред Sportal.bg

...
Управителят на клуб “Септември 06 Десислава Денова сподели пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Радостин Василев лиши над 50 деца от спорт с опразването на тенис кортовете Септември

Управителят на клуб “Септември 06 ” Десислава Денова показа пред Sportal.bg тъгата и опасенията си за бъдещето както на оборудването, по този начин и на вероятностите пред над 50 деца да продължат да упражняват и играят тенис.

“Това са сезонни кортове и действат от пролетта до есента. Прекъсвайки ги по средата на сезона, даже предизборно да се провежда някаква тръжна процедура, то те няма да бъдат дейни до края на сезона.

Защо не ни ги дадоха да ги стопанисваме срещу наем, за да продължат кортовете да функционират? Сега тези 50-ина дечица, които тренираха тук, няма да има къде да играят. Това са единствените функциониращи кортове в комплекса, ние сме ги поддържали с лични средства.
 Деца остават без кортове за обичания спорт поради спор с страната за комплекс Деца остават без кортове за обичания спорт поради спор с страната за комплекс "Септември "
Ние развиваме всеобщ спорт, единствено по този начин може да се отсеят след това фрагменти за търсене на високо спортно майсторство. Такива обстановки пречат на спортистите в България да се развиват.
 Позиция на ММС за състезателен комплекс Позиция на ММС за състезателен комплекс "Септември "
Според мен министър Василев работи несъответстващо и не в интерес на спорта, а някакви персонални ползи. Много такива обекти към този момент се затвориха. Любителският спорт също е спорт за здраве, а в този момент на децата не можем да предложим нищо ”, сподели Денова пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР