Управителят на хотела в курортен комплекс Слънчев бряг, който прояви

...
Управителят на хотела в курортен комплекс Слънчев бряг, който прояви
Коментари Харесай

Арестуваха хотелиера-каратист, който нападна израелски туристи в Слънчев бряг

 Управителят на хотела в курортен комплекс " Слънчев бряг ", който прояви експанзия към израелски туристи, се озова в ареста часове откакто видеото се завъртя в медиите. Клипчето със скандалното му държание в лобито на хотела е гледано от десетки хиляди души в Израел и се завъртя в осведомителните излъчвания на огромните израелски малките екрани.

Причината за разправата с дата 5 юли е дублаж на стаите, вследствие на който се оказва, че чужденците няма да бъдат настанени в стаята, която са избрали и платили. Напрежението ескалира и се стига до ритници. По думите на почетния консул на Израел чужденците са подали тъжба в деня, в който са си тръгнали от нашата страна, оповестява bTV. 

" Каратистът " е Иван Тодоров, шеф на хотела. Часове след публикуването на клипа полицията води шефа. Адвокатът му Димитър Москоянев има собствен прочит на обстановката, съгласно който клиентът му е жертвата:

" Те плюят ето това момиче, абсурдът е нечовечен, плюят, хвърлят, притежателят на хотела влиза в същия миг и непосредствено тушира напрежението като ги извежда от хотела, по-късно тя демонстрира въпросната експанзия ". Междувременно, клипът към този момент се тиражира и е измежду водещите вести на израелските малките екрани.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР