Упражнения за разширени вени и мехлем, които ще ви помогнат

...
Упражнения за разширени вени и мехлем, които ще ви помогнат
Коментари Харесай

Мехлем за разширени вени с моркови и оцет

Упражнения за разширени вени и мас, които ще ви оказват помощ да облекчите положението си.

За приготвянето на мехлема ще ви трябват единствено три съставки.

Разширените вени в действителност са заболели кръвоносни съдове, най-често в долните крака. Венозните клапи стават нефункционални, което води до венозен рефлукс, което от своя страна води до разширение на венозните стени и формиране на подутини или това, което назовават „ разширени вени “.

Такива кръвоносни съдове не са в положение да извършват своята функционалност и да изпомпват кръв към сърцето. Ако не се лекуват, разширените вени могат да причинят огромни затруднения.

Недостатъчната физическа интензивност, бременността и затлъстяването са някои от факторите, които предизвикват разширени вени. Генетиката също може да бъде отговорна.

Това домашно средство може да облекчи и излекува проблемите с разширените вени. Необходими са ви единствено няколко съставки.

Необходими съставки:
½ чаша настърган морков
3 супени лъжици гел от алое вера
½ чаша оцет

Приготвяне:
Поставете всички съставки в блендер и разбъркайте, до момента в който получите хомогенна примес. Нанесете върху памучен плат и покрийте разширените вени. Фиксирайте с превръзка, само че внимавайте да не стегнете прекалено много. Оставете да работи най-малко половин час, за предпочитане преди лягане, всеки ден.

Упражнения за разширени вени
Редовното осъществяване на това упражнение ще предотврати развиването на разширени вени и ще помогне за тяхното изцеление. Упражнението се състои от 4 серии по 20 повторения.

Седнете на стол с прав тил, съберете краката си дружно, по-късно се люлейте на стъпалата си (пети-пръсти) и по този начин 20 пъти.

В изправено състояние се хванете за стола или друга твърда повърхнина, след което се люлейте на стъпалата (пети-пръсти) 20 пъти.

Вижте още: Колко деца ще имам? Разберете отговора на този въпрос в този момент!

Застанете изправени и се облегнете на стената с тил. Изпънете ръце пред себе си на равнището на раменете. Повторете същото упражнение 20 пъти.

Застанете изправени, поемете надълбоко въздух, до момента в който се изправяте на пръсти и повдигате ръце. След това издишайте, като се върнете на пети и спуснете ръцете около тялото.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР