Уплашени да не отнесат солена глоба повечето партии побързаха да

...
Уплашени да не отнесат солена глоба повечето партии побързаха да
Коментари Харесай

Партиите побързаха да разчистят предизборните плакати

Уплашени да не отнесат солена санкция множеството партии побързаха да разчистят предизборните плакати в Пловдив преди крайния период за премахването им, откри инспекция на „ Марица “. По закон 7 дни след привършване на деня на вота участниците в изборите би трябвало да отстранят сами пропагандните си материали.

Това значи, че до понеделник сутринта би трябвало да са отстранени. Ако това не се случи те ще бъдат санкционирани от общинския инспекторат с сред 1000 и 5000 лева



Афишите с кандидат-депутати и предизборни слогани първо бяха отстранени в региона на локалната администрация – към Общински съвет – Пловдив и преди бариерата до Общината. Така да вземем за пример по рекламната колона в Цар-Симеоновата градина към този момент няма и помен от изборите. Агитационните материали са сменени от театрални афиши.



Подобна е и обстановката на спирката на ул. „ Гладстон “ против Дома на културата „ Борис Христов “, на ул. Княз Александър Дондуков-Корсаков и на кръстовището на ул. " Михаил Такев " с " Хаджи Поптилев ".



Не по този начин обаче наподобява обстановката на пл. Житен пазар, където цялата колона е облепена с предизборни плакати на „ Ляв съюз за чиста и свята република “. До тях са се наредили и плакати на Движение за права и свободи.

Агитационни материали има и в региона на Водната палата, по бул. " Христо Ботев " и " Васил Априлов ". На тези места не са отстранени най-вече плакатите на дребни партии – „ Българско лято “, " Републиканци за България ", както и на " Българските патриоти “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР