+ Upcoming Matches + CSGO International @Loot_Bet Season 6 Closed

...
+ Upcoming Matches + CSGO International @Loot_Bet Season 6 Closed
Коментари Харесай

Очакваме пореден силен ден за българския гейминг


+ Upcoming Matches +

CSGO International
@Loot_Bet Season 6 Closed Qualifier
@teamsecret

03.04.2020 - 14:55 cet

https://t.co/L2kJN3HElV pic.twitter.com/vFKRUs73fp
— BLUEJAYS (@BLUEJAYS_Sports) April 3, 2020
Ще стартираме стремително и ще потърсим един неочакван резултат при много висок коефициент. Българите от Bluejays излизат в доста значим конфликт против Team Secret. „ Лъвовете “ имат самостоятелна класа, а Янко „ blocker “ Панов и Симеон „ dream3r “ Ганев имат качествата и капацитета да се оправят против коравия тим на Team Secret. Победата за Bluejays е при коефициент 3.35 в еfbet .

Във втората прогноза ще обърнем внимание на борбата на дъното от ESL Pro League сред Virtus.Pro и Тyloo. Вчера играчите на Virtus реализираха първа победа след дълго очакване. Те надиграха безусловно справедливо с 2:1 OG, a огромен мач изигра Джами „ Jame “ Али, който е и звездата на отбора. Китайците от Tyloo имат единствено една извоювана карта в последните четири мача, което демонстрира положението на организацията. Крайният триумф за Virtus e при коефициент 1.35 в efbet .

За край ще приключим с още един мач с българско присъединяване. Fate Esports ще премери сили с руснаците от Unique Team на ESEA Advanced. Българските играчи демонстрират неуверени игри в последните мачове, само че през днешния ден те получават отличен късмет да се върнат към успехите против един тим, който не изпъква с нищо. Успехът за Fate е при коефициент 1.75 в efbet .

Снимка: hltv
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР