Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион ще се завърне в

...
Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион ще се завърне в
Коментари Харесай

Саша Илич се усмихна, тази новина за ЦСКА днес му оправи настроението

Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион ще се завърне в титулярния състав за гостуването на ФК ЦСКА 1948 в неделя от 16:45 часа, написа „ Тема Спорт “. Французинът не бе пропуснал нито един от първите 20 мача на „ армейците “ в Първа лига, като беше единствен в състава с сходно достижение. Той обаче се разболя в навечерието на визитата на Септември и близо седмица не тренира поради висока температура.
Той не трябваше да попада в групата за мача с Локо (Пд), само че поради многото кадрови проблеми бе вписан в тимовия лист в последния миг и даже се появи на терена в края на срещата. Вион към този момент се готви пълноценно и ще бъде на линия за конфликта с неделя. Той може да застане както в предмостието на защитата, по този начин и в ролята на десен халфбек, което ще разреши Маурисио Гарсес да бъде употребен на върха на офанзивата.
Единствено Иван Турицов продължава да е контузен в ЦСКА, а през вчерашния ден на омекотен режим поради леки проблеми тренираше Амос Юга. Очаква се обаче още през днешния ден той да се готви на цялостни обороти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР