Унион Берлин сложи край на серията си от четири мача

...
Унион Берлин сложи край на серията си от четири мача
Коментари Харесай

Унион Берлин се завърна към победите и удължи кризата в Айнтрахт

Унион Берлин постави завършек на серията си от четири мача без победа в Бундеслигата. Това стана факт след победа с 2:0 вкъщи над Айнтрахт Франкфурт. Срещата беше от 25-ия кръг на шампионата. Точни за триумфа бяха Рани Кедира и Кевин Бееренс през второто полувреме. 

С триумфа Унион събра 48 точки и заема трето място във краткотрайното класиране. Айнтрахт продължава пропадането и към този момент четири мача няма триумф. " Орлите " са шести с 40 точки. 

През първата част не се случи нищо запаметяващо се на " Старото лесничейство ". В 53-ата минута " стоманените " излязоха напред в резултата. След центриране от корнер Робин Кнохе смъкна топката за Рани Кедира, който от няколко метра направи Кевин Трап беззащитен. 

По-добрата игра на домакините продължи и в 68-ата минута Шералдо Бекер след независим пробив прати топката във вратата. След намесата на ВАР обаче се оказа, че в течение на офанзивата е имало нарушаване и попадението беше анулирано. 

В 75-ата минута обаче Унион въпреки всичко стигна до втори гол, с който умъртви интригата в срещата. Кевин Бееренс се оправи с няколко бранителя и със страховит удар матира Трап за повторно. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР