УниКредит Булбанк е лидер в услугите за търговско финансиране в

...
УниКредит Булбанк е лидер в услугите за търговско финансиране в
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е лидер в класация за търговско финансиране

УниКредит Булбанк е водач в услугите за комерсиално финансиране в страната, демонстрират резултатите от последната ранглиста на Euromoney за 2018. Освен в България, изследването дефинира УниКредит за пазарен водач за комерсиално финансиране в Италия, Централна и Източна Европа (ЦИЕ), Босна и Херцеговина, Хърватия, Унгария, Румъния, Сърбия и Турция. УниКредит Булбанк, дружно с банките от групата на УниКредит в Босна и Херцеговина, Хърватия, Унгария, Румъния, Сърбия и Русия, са класирани преди всичко и в новата категория за „ най-хубави услуги “.

Класацията на Euromoney, провеждана за седма поредна година, носи извънреден триумф на УниКредит като с изключение на спечелилите по страни, групата е избрана като най-хубав снабдител на услуги на световно равнище в три категории - за „ всички услуги “, за „ продукти/разплащания “ и за „ изцяло осъществяване “.

Класациите, направени от противоположната връзка на близо 7300 корпоративни банкови клиенти (почти два пъти повече спрямо резултата от предходната година, който от своя страна удвои цифрата от 2016 г.), удостоверяват непрекъснато положителното и непрестанно повишаващо се качество на комерсиалното финансиране на групата.

В България УниКредит Булбанк предлага цялостната гама артикули комерсиално финансиране: банкови гаранции, документарни акредитиви и инкасо импорт и експорт, удостоверение на акредитиви, сконтиране и пост-финансиране. Тези услуги оказват помощ на клиентите да минимизират комерсиалния риск при покупко-продажби, изключително при работа с малко познати контрагенти, както и при внос-износ от и към по-рискови дестинации. Когато са уместно структурирани, продуктите могат да служат и като източник на краткосрочна ликвидност в границите на комерсиалния цикъл на клиентите. Клиентите могат да ръководят своите покупко-продажби и посредством профилиран модул Търговско финансиране в онлайн банкирането Булбанк Онлайн.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР