Умните очила на Google стават все по-добри и ще бъдат

...
Умните очила на Google стават все по-добри и ще бъдат
Коментари Харесай

10 любопитни факта за порно индустрията

Умните очила на Гугъл стават все по-добри и ще бъдат всеобщо налични през 2014 година Според прогнозите, размерът в произвеждане на „ умните очила “ може да доближи до 10 милиона броя до 2018 година, като oсновната причина за упования огромен интерес към тях е цената. Разходите за производството на джаджата понижават, което респективно смъква и продажната ѝ цена.

От броени дни пък е реалност и първото Гугъл Glass порно. Трейлърът на филмчето за възрастни е качен в интернет и към този момент доби огромна доза известност. В основните функции са порно звездите Джеймс Дийн и Анди Сан Димас, които демонстрират образно и много детайлно до каква степен могат да стигнат новите технологии.

За страдание филмовият откъс е подигравка и не дава напълно точна визия за това по какъв начин би изглеждал сексът с очилата на Гугъл, само че „ порно промишлеността несъмнено е въодушевена от опциите, които Гугъл Glass може да даде “, споделя в свое изказване Краля на порното Рон Джеръми. За наслада на всички почитатели на филмите и уеб страниците за възрастни през днешния ден подбрахме 10 любопитни обстоятелството за порно промишлеността.

1. Всяка секунда повече от 30 000 000 души по целия свят гледат порно.

2. През 2001 година в интернет е имало към 70 000 уеб страницата с еротично наличие. Точно 12 години по-късно, единствено в Съединени американски щати, те са над 4,2 милиона .

3. Половината от цялата информация , която се съдържа в международната мрежа е с порнографсо наличие.

4. Страната с най-развитата порно промишленост е Канада.

5. Въпреки че рядко си признават , дамите също гледат порно. Според статистиката порно гледат повече хора, в сравнение с са тези, които влизат в Twitter и Фейсбук взети дружно.

6. Мъжете артисти от „ филми за възрастни “ си докарват до три пъти по-голяма облага , в случай че се съгласят да снимат в гей порно.

7. Първите стъпки на Джеки Чан в киното са точно в порно промишлеността. През далечната 1975 година, пробвайки се да направи кариера в киното, той участвува в няколко кино лентата за възрастни.

8. Съществуват над 4000 проучвания на тематика „ причина ли е порното за повече закононарушения на полова основа или не „. Учените обаче към момента не могат да дадат еднопосочен отговор. Резултатите се разделят по равно сред двете страни.

9. В Северна Корея гледането на порно е тотално неразрешено . Ако ви заловен да нарушавате възбраната, наказването е гибел посредством разстрел.

10. В Южна Корея пък всеки, които желае да гледа порно, би трябвало всякога да вкарва номера на осигуровките си , с цел да получи свободен достъп до благосъстоянието от предлагани филми.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР