УМБАЛ „Свети Георги” разкри банкова сметка за набиране на средства

...
УМБАЛ „Свети Георги” разкри банкова сметка за набиране на средства
Коментари Харесай

УМБАЛ „Свети Георги” разкри банкова сметка за дарения в борбата с коронавируса

УМБАЛ „ Свети Георги” разкри банкова сметка за набиране на средства за инсталация, консумативи, лекарства и защитни средства по отношение на диагностиката и лекуването на пациенти с ковид в Пловдив, оповестяват от лечебното заведение.

Като най-голямата болница в страната и основна за Южен Централен Регион УМБАЛ „ Свети Георги” е на първа линия в битката с COVID-19 и нейните чиновници безотказно ще се грижат за заболелите от вируса.

Над 300 000 лева ще коства лабораторията за проучване на Covid-19 в Пловдив

Лечебното заведение ще разчита на съпричастността на пловдивчани и на жителите на прилежащите области, които в най-трудните си моменти се обръщат за здравна помощ точно към УМБАЛ „ Свети Георги”.

Със събраните средства ще се закупи инсталация, лекарства и други за предварителна защита и лекуване на COVID-19.

Сметката за събиране на даренията е: IBAN: BG25SOMB91301011684105 BIC: SOMBBGSF Общинска банка, филиал Пловдив.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2216  Херо Мустафа за битката с ковид: Ние сме до вас Херо Мустафа за битката с ковид: Ние сме до вас  Отложиха Олимпиадата в Токио Отложиха Олимпиадата в Токио  Астронавт от НАСА дава препоръки по какъв начин да преживеем обществената изолираност Астронавт от НАСА дава препоръки по какъв начин да преживеем обществената изолираност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР