УМБАЛ Бургас постепенно ще намали леглата за COVID-болни, съобщават от

...
УМБАЛ Бургас постепенно ще намали леглата за COVID-болни, съобщават от
Коментари Харесай

УМБАЛ Бургас намалява COVID леглата, две отделения се връщат към нормален режим

УМБАЛ Бургас последователно ще понижи леглата за COVID-болни, оповестяват от лечебното заведение. Последните данни демонстрират трайно смъкване на пациентите, които се нуждаят от болничен престой. 50 са свободните кревати в Коронавирус отделенията и към този момент е допустимо част от тях да бъдат освободени за лекуване на други заболели, регистрират от там.

От края на предходната седмица Отделението по кардиология, което бе затворено със заповед на РЗИ и превърнато в Коронавирус поделение, възвърне естествения си темп на работа. Тази седмица следва напълно да бъде възобновено и Отделението по ревматология. Досега то приемаше пациенти, само че броят на леглата за ревматологично заболели бе стеснен, показват от лечебното заведение.

В триажния център на УМБАЛ Бургас натискът също е намалял. В последните дни междинната численост на минали с Коронавирус за 24 часа е 10 души, като при част от тях банкет в болница не се постанова. Намалял е и броят на признатите деца с Коронавирус - сега те са единствено 5.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР