Ума Търман е дъщеря на професор по будизъм и е

...
Ума Търман е дъщеря на професор по будизъм и е
Коментари Харесай

Не е за вярване, че тази световно известна красавица стана на 50 години СНИМКИ

Ума Търман е щерка на професор по будизъм и е възпитана в традициите на източната философия. Детството си прекарва в будистката област Алмора в Индия. Баща ѝ е първият американец, който е признат за будистки духовник и фамилията ѝ постоянно е посещавано от 14-ия Далай Лама.

Прекрасната си осанка е наследила от майка си, която е била модел. Именно по нейните стъпки потегля Ума Търман и самат тя става модел на 15 години. Кариерата ѝ потръгва и високата над 180 см Ума два пъти се появява на корицата на английското издание на “Vogue”.

През 1987 година взе участие и в първия си филм “Целуни баща за лека нощ”, който е цялостен неуспех и е запомнен единствено като първия филм на Ума Търман. В него си партнира със Стив Бушеми.



През идващите години има опцията да взе участие във филм с огромните артисти Джон Малкович и Глен Клоуз. И въпреки да е напълно млада, Ума съумява да впечатли Малкович: “Не съм срещал различен сходен човек на нейната възраст. В нея няма нищо тийнейджърско. Интелектът и наличието ѝ изпъкват.”



Добива международна известност с помощта на кино лентата “Крминале” на Куентин Тарантино. По-късно огромния режисьор я афишира за своя муза и основава кино лентата “Убий Бил” особено за нея.

Ума Търман е била женена два пъти - за актьорите Гари Олдман и Итън Хоук
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР