Улиците у нас опустяваха в началото на 80-те години, когато

...
Улиците у нас опустяваха в началото на 80-те години, когато
Коментари Харесай

Звездите от „Птиците умират сами“ се събраха след четири десетилетия и…


Улиците у нас опустяваха при започване на 80-те години, когато по Българска национална телевизия излъчваха следващия епизод на блудкавата сантиментална боза „ Птиците умират сами “.

 

Цяло потомство израсна с страхопочитание пред очарователния отец Ралф де Брикасар, изигран от красавеца Ричард Чембърлейн. Дори фактът, че артистът се оказа върл педераст не промени аурата му на любим на дамите. Почти четири десетилетия след края на сериала през 1983 година, престарелият артист се срещна с изпълнителката на основната женска роля – Рейчъл Уорд.

 

За благополучие на феновете си, двамата остаряват много красиво. Чембърлейн е към този момент на 88 години и е щастливо омъжен за по-младия с 33 години от него Мартин Рабет. Въпреки това получава хиляди писма от последователки и до през днешния ден.

 

Преди време артистът се оплака, че за голямо страдание хилядите му последователки към момента не могат да проумеят, че той е полово апатичен към тях.

Рейчъл пък е единствено на 65 години, има три деца и не се е снимала в сериали от 2007 година насам. Въпреки това тя продължава дейната си работа, на като режисьор и публицист.

Източник: Уикенд

 




Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР