Улица Индустриална“ в кв. Тракия“ бе прекръстена от недоволни от

...
Улица Индустриална“ в кв. Тракия“ бе прекръстена от недоволни от
Коментари Харесай

Смях! Шуменци скроиха невероятен номер на кмета на града

Улица „ Индустриална “ в кв. „ Тракия “ бе " прекръстена " от недоволни от неприятното положение на асфалтовата настилка шуменци. В късния следобяд в петък на улицата се появи табела – „ бул. Любо Христов “. Табелата с името на кмета не се слагат за първи път на тази улица, само че, както стана и в петък, общинските управляващи реагират безусловно за няколко часа и я отстраняват. Павлин Павлов, който всекидневно минава с автомобила си по улицата описа, че дупките по асфалта към този момент са толкоз доста и огромни, че опитите да се избегнат са съществено предизвикателство, написа Дарик.

 Улицата е край индустриалната зона

„ Освен автомобила си, аз чупя и здравето си, не е рационално и не е вярно толкоз години към този момент тази улица да е в това положение. Искам да кажа, че аз гласувах за ГЕРБ, за господин Любомир Христов, имам компания, половината от моите чиновници също са дали своят вот за ГЕРБ на 100% и за господин Христов и като жители на този град ние имаме право да желаеме от него доста неща, като това улицата да се ремонтира “, сподели още той.

 Улицата е край индустриалната зона

От общинската администрация обявиха, че са осведомени със случая и добре знаят какво е положението на улицата, която не е ремонтирана повече от 20 години. Кметът Любомир Христов разясни, че улица „ Индустриална “ е включена в листата за ремонтни действия през тази година. Процедурата по желание на реализатор се апелира и това бави началото на рехабилитацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР