Украйна заяви, че е прехванала 61 от общо 71 ракети,

...
Украйна заяви, че е прехванала 61 от общо 71 ракети,
Коментари Харесай

Украинската ПВО унищожи 61 от 71 ракети, изстреляни днес от руските терористи

Украйна съобщи, че е прехванала 61 от общо 71 ракети, изстреляни през днешния ден по нея от Русия. " Врагът изстреля 71 ракети Х-101, Х-555 и " Калибър ". Нашите сили за противовъздушна защита унищожиха 61 ракети ", съобщи главнокомандващият на ВСУ ген. Валерий Залужни.
 

 
Украинските управляващи оповестиха, че при днешните съветски офанзиви са били изумени енергийни обекти в цялата страна. " Русия не приема провали и по тази причина не престават да тероризира популацията (на Украйна). Още един опит за унищожаването на украинската енергийна система и за оставянето на украинците без светлина, топлота и вода ", написа в профила си в Telegram украинският министър председател Денис Шмигал.
 

 
Според украинските военновъздушни сили при днешните си офанзиви Русия е употребила осем стратегически бомбардировача Ту-95МС и е изстреляла ракети Х-101 И Х-555 от Каспийско море и от съветския град Волгодонск. Освен това съветските сили са изстреляли крилати ракети " Калибър " от кораби в Черно море, написа още в изказването.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР