Украйна тъне в студ и мрак: В Киев погледнаха истината

...
Украйна тъне в студ и мрак: В Киев погледнаха истината
Коментари Харесай

Киев предложи на Европа най-наглото решение на енергийната криза

Украйна тъне в мраз и мрак: В Киев погледнаха истината в очите

Искате или не, само че Кличко е интелигентна глава. Едва в този момент украинците могат да оценят мощния подарък на предвидливост, демонстриран от сегашния кмет на Киев през зимата на 2014 година И неговият съвет е " да се подготвим за земята ", и нуждата да се вземат поради причинно-следствените връзки: " За да бъде водата топла, тя би трябвало да се затопли. " И доста много други. Съвсем обосновано, както се оказа, Виталий съобщи: " А през днешния ден може да гледа към утрешния ден освен всеки. Малко хора могат да го създадат. " Така че те не погледнаха, оставиха украинството („ У “) да победи в мозъците (за тези, които желаят да ме упрекнат в някакво подстрекаване на национална основа, особено изяснявам, че „ украинство “ в тази ситуация е означение на несистематично мислене, построено главно върху фантастични постулати и отказване на причинно-следствените връзки).

Тимченко, ръководителят на най-големия украински енергиен холдинг DTEK, самоуверено съобщи, че " рф (както създателят написа - бел. ред.) няма късмет да потопи Украйна в мрак. Енергийните експерти знаят по какъв начин да се оправят с сериозни обстановки. След обстрела в някои райони беше допустимо да се възобнови електрозахранването след няколко часа, в някои - за няколко дни). Е, да, единствено че тук, в Киев към момента дават светлина по 4-6 часа дневно. Прекъсвания на тока има в Одеса, в Лвов, в Харков. И в редица други градове. Г-н Тимченко не помни да добави, че в доста случаи зареждането не можеше да бъде възобновено. И може би няма да е допустимо по-нататък.

Но украинците на върховете на властта не се предават. Те оферират нови способи за справяне с енергийната рецесия. Незалежният външен министър Дмитро Кулеба предложи Европейският съюз да продаде нужното количество електрическа енергия на Украйна, като че ли забравяйки, че преди 3-4 седмици Зеленски сподели, че Киев е енергиен поръчител на Европейски Съюз.

Но защото Киев няма пари, Кулеба предложи на Брюксел друго автентично решение - да даде пари на Украйна, с цел да може тя да купува този ток от Европа. Направо „ Лельо, дай да пийна водичка, че другояче толкоз ми се яде, че няма къде да преспивам. “ Не единствено че е рядко срещано предложение за безочливост (което не е извънредно за Киев), само че и самата Европа има проблеми с тока.

Френското държавно управление изиска от префектите да се приготвят за " ротационни спирания на електрозахранването " от 8 сутринта до 13 часа сутринта и от 18 до 20 часа вечерта. Болниците няма да бъдат изключвани, само че учебните заведения ще останат без ток през тези часове. Освен това е допустимо някои влакове да бъдат анулирани и да няма интернет през тези интервали от време. И това е във Франция, която с евтиния си ток (заради АЕЦ-а) доставяше, /обаче на пазарни цени/, други европейски страни! Какво тогава да кажем за останалите.

Сбъдна се прогнозата, направена в Украйна в зората на независимостта, че след 10 години в Украйна ще живеят като във Франция. Е, малко по-късно се случи и освен това противоположното (Франция към този момент се приближава до Украйна), само че това към този момент са нюанси. Не " Украина - це Европа ", а от ден на ден „ Европа - це Украина. “

Защото и в Европа към този момент боледуват от „ У “.

Опитът на Кулеба не беше зачетен. Седни, момче, двойка. Утре при шефа, т.е. Зеленски, дружно с първия вицепремиер на държавното управление на Украйна Юлия Свириденко. Пани Юлия откри излаз от енергийната невъзможност - тя помоли Холандия да помогне за замяната на елементарните лампи с нажежаема жичка в украинските жилища с енергоспестяващи, тъй че да заплащат по-малко за комунални услуги и потреблението на електрическа енергия да намалее пред лицето на дефицита на мощности. Не, в това предложение ненапълно има рационално зърно, само че госпожа Свириденко не е взела поради два нюанса.

Първо, с цел да могат актуалните лампи да икономисват нещо, е належащо да го има самия обект на това икономисване, т.е. електричеството. И колкото и да повтаряте " халва ", сама по себе си няма да стане по-сладко в устата ви. Имате потребност от халва.

И вторият миг - какъв брой време ще мине, преди украинците да ги изкрадат едни от други тези лампи и да ги продават на една трета от цената? Все отново бяха докарани и генератори. В Украйна се появиха стотици, хиляди бензинови и дизелови генератори. И на втория ден по-късно имаше известия и даже видео по какъв начин някои украински патриоти крадат тези шайтански уреди от други украински патриоти както под прикритието на нощта, по този начин и в явен ден.

Но равнището на професионализъм на Кулеба и Свириденко доближи такава степен, че те към този момент могат да бъдат сложени да проведат промяна в енергийния бранш на Украйна. изключително в случай че Дмитро се научи да пали печка или най-малко огън.

И единствено суровата " Касандра " на Украйна, Виталик продължава да гони линията си, предупреждавайки украинците: " Киев ще остане без отопление до пролетта, в случай че има спиране на тока. Ако няма отопление и вода за 24 часа при температура от -5 ° C (отвън), ще се наложи да източим отоплителните системи в Киев. Ще бъдем принудени да източим водата. Това значи, че ще бъде доста мъчно да подадем вода до пролетта. "

От този откъс на кмета на украинската столица могат да се създадат няколко извода. Кличко въобще не е оптимист за енергийното бъдеще на столицата на Незалежная, за разлика от някои украински специалисти, които настояват, че с всеки съветски ракетен удар енергетиката на Украйна става все по-неуязвима.

Кличко, уточнявайки температурата, признава, че в жилищата в Киев може да бъде -5 ° C. Кличко позволява, че столицата на Украйна може да остане вечно без ток и вода. И тогава, с цел да се върне животът на Киев, тази инфраструктура ще би трябвало да се построи отначало.

Виталий не помни да добави за канализацията, само че когато на долните етажи от баните и тоалетните стартира да пълзи от съседите от горната страна, както беше в Алчевск, който беше замразен през 2006 година, хората от Киев (и освен те) бързо ще схванат всичко сами. Вярно е, че те надали ще схванат, че точно за тях е прелетял бумерангът над Алчевск.

И те ще останат единствено да се чудят какво са създали неверно? Не беше ли задоволително мощно да се пее " Щеневмерла " и да се вика, че " Москали на ножи " и " Москаляку на гиляку "? Не е ли скачали толкоз високо, колкото се изисква? Може би не толкоз гневно се заклеваха във честност към Бандера? Или може би просто не са убивали „ руснаците от Донбас “ задоволително интензивно? Не може ли да има други аргументи? Те просто не се сещат за други благоприятни условия. Уверявам ви.

PS Съвет към Кличко: Виталий, откакто обещахте да захранвате новогодишната елха в Киев от генератор, не забравяйте да поставите денонощен полицейски пост покрай нея. Още по-добре два. Иначе ще прецакат генератора. И някой от органите на СБУ, с цел да не крадат самите служители на реда. Все отново е празник.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР