Украйна прогони руската армия от Змийския остров. Кабум! Вече няма

...
Украйна прогони руската армия от Змийския остров. Кабум! Вече няма
Коментари Харесай

Украйна прогони и последния руснак и си върна Змийския остров ВИДЕО

Украйна прогони съветската войска от Змийския остров. " Кабум "! Вече няма останали руснаци на Змийския остров. Въоръжените сили на Украйна организираха брилянтна интервенция. Ще има и още " кабум " вести ", обяви шефът на кабинета на президента Андрий Йермак.

Смята се, че тежки попадения от неотдавна доставените американските ракетни системи HIMARS са оказали решаващо значение върху решението на съветската войска да изостави острова.

Министерството на защитата на Украйна поддържа изказванието на Йермак по още по-експресивен метод.

" Южното командване удостоверява, че съветските окупатори са напуснали Змийския остров.

Те не устояха на времето - земята гореше под краката им, морето кипеше, въздухът беше прекомерно парещ.
P.S. съветски военни кораби - идете нах*й! "

Но също както при изтеглянето от Киевската област, Русия упорства, че е напуснала острова по свое лично решение. Руското министерство на защитата разгласи, че силите са се изтеглили от Змийския остров " в символ на благосклонност ", откакто към този момент са били изпълнени поставените им цели.

Всъщност посредством управлението на острова Русия си оставяше малка врата за бъдеща атака против Одеса. 

" На 30 юни съветските въоръжени сили, в символ на благосклонност, извършиха дилемите си на Змийския остров и изтеглиха разположения там гарнизон ", разгласи съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.  " Решението на Въоръжените сили на Руската федерация да изтеглят гарнизона от Змийския остров няма да разреши на Киев да спекулира с невъзможността да изнася зърно ", се споделя още в известието.

В известието още се споделя, че изтеглянето показва, че  " Руската федерация не пречи на напъните на Обединените народи да открият филантропичен кулоар за експорт на селскостопански артикули от територията на Украйна ".

Именно на Змийския остров при започване на войната бе записан диалогът сред украински митничари и съветски боен транспортен съд, който сътвори емблематичната фраза - " руский военый корабль, иди нах*й ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР