Украйна настоява за преки разговори между президента Володимир Зеленски и

...
Украйна настоява за преки разговори между президента Володимир Зеленски и
Коментари Харесай

Украйна иска пряк разговор Путин - Зеленски, стига Путин да не го е страх

Украйна упорства за директни диалози сред президента Володимир Зеленски и съветския му сътрудник Владимир Путин, защото Путин е този, който " взема окончателните решения ". Това съобщи украинският външен министър Дмитро Кулеба, представен от Анадолската организация.

Отдавна желаеме директен диалог, акцентира той в свое телевизионно присъединяване.

Отбелязвайки, че Зеленски " не се опасява " от нищо, в това число и от директен диалог с Путин, Кулеба нястоя: " Ако Путин не го е боязън от нищо, дано да пристигна, да седне и да беседва ".
 И третите договаряния без забележителна крачка
И третите договаряния без забележителна крачка

Малки позитивни стъпки за филантропичните коридори

Войната на Русия в Украйна, която стартира на 24 февруари, беше остро наказана от интернационалната общественост, докара до финансови наказания против Москва и провокира отлив на международни компании от Русия.

По данни на Организация на обединените нации от началото на военния спор са починали минимум 406 цивилни жители , а други 801 са били ранени. Организацията обаче прецизира, че изискванията на терен са създали сложна оценката на действителния брой на цивилните жертви.

Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците оповестява, че все още над 1,7 милиона души са избягали от Украйна в прилежащи страни.
 Бен Уолъс: С Путин е свършено, каквото и да се случи в Украйна
Бен Уолъс: С Путин е свършено, каквото и да се случи в Украйна

Руският президент щял да навлече големи стопански компликации на народа си

сред съветската и украинската делегация завършиха през вчерашния ден след близо три часа още веднъж без особени резултати. Те се организираха още веднъж в Беловежката гора, в Беларус покрай границата с Полша.

Преди това Русия разгласи - да приключи военните дейности, да промени конституцията си, за да заявява неутралитет, да признае Крим за съветска територия и да признае сепаратистките региони на Донецк и Луганск за самостоятелни територии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР