Украинският външен министър заяви днес, че целта на Украйна през

...
Украинският външен министър заяви днес, че целта на Украйна през
Коментари Харесай

Приоритетът е да прогоним Русия от небето

Украинският външен министър съобщи през днешния ден, че задачата на Украйна през 2024 година ще бъде да овладее въздушното си пространство, само че предизвести, че ще отнеме време да бъде победена Русия и ще бъде нужна помощта на Запада, предават Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" През 2024 година целта е да прогоним Русия от небето, тъй като този, който управлява небето, ще дефинира по кое време и по какъв начин ще завърши войната ", сподели Дмитро Кулеба на Световния стопански конгрес в Давос.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР