Ако можем да постигнем щастливи ученици и учители не само

...
Ако можем да постигнем щастливи ученици и учители не само
Коментари Харесай

Ако можем да постигнем щастливи учители и щастливи ученици, ще променим образованието

" Ако можем да реализираме щастливи възпитаници и учители освен в границите на обособени учебни заведения, а в цялата просветителна система, ние ще можем да променим българското обучение. "

Това е рецептата на министъра на образованието Галин Цоков за просперитета на българската култура. Наскоро от " Заедно в час " подсетиха, че след 11 парламентарни избори промени в образованието няма.

„ Позитивното обучение не е единствено за реализиране на благоденствие, то е обвързвано и с превъзмогване на избрани компликации. То е търсене на смисъл в границите на просветителния развой - нещо, което е извънредно значимо за нашите възпитаници и за учителите, обвързвано е с мотивирането и с постигането на това, което ние си набелязваме в днешния ден, с цел да можем да го реализираме на следващия ден “, даде още оферти Цоков в жанр силата на позитивното мислене.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР