Украинският президент Володимир Зеленски вече не се наслаждава на същото

...
Украинският президент Володимир Зеленски вече не се наслаждава на същото
Коментари Харесай

Боян Чуков: Дори Блинкен спря да бъде любезен със Зеленски

Украинският президент Володимир Зеленски към този момент не се любува на същото интернационално утвърждение. До този извод доближава геополитическият анализатор Боян Чуков. В обществената мрежа Facebook той разяснява изявлението на Зеленски пред Организация на обединените нации:

“Зеленски се изрече в Организация на обединените нации. Но блясъкът на предходната „ супер остарял “ е помръкнал сензитивно. Липсват възторжени овчи физиономии, цялостна зала и бурни овации. Дуда бе безсърдечен. Полският президент в Ню Йорк пред тв-камера на фона на голяма водна повърхност назова „ удавник “ Незалежната. Злобно.

Американските републиканци бяха много негостоприемни към украинския посетител. Искат доклад за дадените му пари за сметка на американския поданик. И се заканват, че повече няма да има щатска „ халява “ (безплатно, „ гювеч “) за Киев. Само Джо Байдън гледа Зеленски с остатъчно трогване. Даже Антъни Блинкен престана да бъде общителен, написа Чуков.

Той показва, че мощни сили работят за сделка в Украйна.

“Ако оставим дежурните декламативно-патетични прояви на Зеленски, то той иносказателно сподели нещо значимо от трибуната на Организация на обединените нации. Бившият сполучлив комедиант подмятна „ фалцова топка “. Зеленски даде да се разбере, че още веднъж върви договорняк.

Не е инцидентно, че Абрамович преди време още веднъж се завъртя в Москва. Олигархът е по-близък със Зеленски, а не с Путин. Американците работят и натискат за договорняк. Зеленски е наясно, че в новата обстановка той става безусловно непотребен. Затова е нервозен и върви като черен облак ”, добавя той.

И даже позволява смяна в управлението на Украйна.

“Генерал Залужни е надалеч по-удобен за президент в случай че договорнякът се динамизира и придобие съответни контури. В момента съветската войска има капацитет за къс период да стигне до западната граница на Незалежната.

Редица съветски военни специалисти са безапелационни, че Водоснабдителна система на РФ имат нужния капацитет. Но съветската войска стои и се отбранява героично. Няма политическо решение за нахлуване. Нещо като следващият „ жест на благосклонност “, който се връзва с вървящия сега договорняк.

Даже през вчерашния ден още веднъж (за кой ли път през последние месеци) беше разбомбена с дронове и запалена рафинерията на Коломойски в Кременчуг. Този път въпреки всичко бе упоменато, че нефтопреработвателният цех е спрял да работи единствено „ краткотрайно “.

Дали още веднъж за следващ път Путин ще бъде „ измамен “ от неговите западни непартньори ще забележим през идващите седмици. И до момента в който Путин го лъжат, а Русия прави „ жестове на благосклонност “…руските бойци и обикновенните руснаци, изключително в Донбас не престават да ги убиват. Странната война продължава с цялостна мощ ”, добавя още Чуков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР