Украинският президент Володимир Зеленски в сряда по време на от

...
Украинският президент Володимир Зеленски в сряда по време на от
Коментари Харесай

Зеленски поиска от НАТО оръжия за поредната военна зима

Украинският президент Володимир Зеленски в сряда по време на от съдружниците от НАТО повече оръжия и противовъздушна защита , оповестява " Ройтерс ". Украйна се готви за още една военновременна зима, до момента в който се приготвя за нови съветски офанзиви против електроцентрали и друга инфраструктура.

Зеленски направи първото си посещаване в централата на НАТО след нашествието на Русия предходната година, в миг, когато вътрешните проблеми на Съединени американски щати и гласувания в Конгреса заплашват да попречат на помощта за Киев, а вниманието на света е ориентирано

Той направи  групировка " Хамас " и сподели, че западната военна помощ е от решаващо значение, с цел да остави Москва на назад във времето във войната.
 Белгия изпраща изтребители F-16 в Украйна през 2025 година
Белгия изпраща изтребители F-16 в Украйна през 2025 година

Белгийският министър на защитата не посочи тъкмо какъв брой самолета Белгия има намерение да изпрати в Украйна.

" Зимната противовъздушна защита е забележителна част от отговора на въпроса по кое време тази война ще свърши и дали тя ще свърши заслужено за Украйна ", сподели той. Трябва да спечелим зимната борба против тероризма и можем да я спечелим ", добави той.

Изявлението му бе направено по време на среща на министрите на защитата от НАТО и към 20 други страни, които дават военна помощ на Украйна в управителен от Съединени американски щати. Това е конгрес, прочут като Контактна група за защитата на Украйна.

Повтаряйки обещанието на Запада да поддържа Украйна толкоз дълго, колкото е належащо, министърът на защитата на Съединени американски щати 200 милиона $ за Украйна , който включва муниции за противовъздушна защита и оръжия за противопоставяне на съветски дронове.

Генералният секретар на , че Путин се " приготвя още веднъж да употребява зимата като оръжие за война ", като нападна енергийната инфраструктура в Украйна.
 Столтенберг: НАТО има качества да помогне и на Украйна, и на Израел
Столтенберг: НАТО има качества да помогне и на Украйна, и на Израел

Съюзниците ще поддържат и двете

" Трябва да предотвратим това, с по-напреднали и увеличени качества за противовъздушна защита, можем да създадем огромна разлика ", сподели Столтенберг.

Зеленски, където прикани за стъпки, гарантиращи, че Русия няма да трансформира Черно море в " мъртва зона " за мореплаване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР