Украинският президент Володимир Зеленски се развихри и постави ултиматум на

...
Украинският президент Володимир Зеленски се развихри и постави ултиматум на
Коментари Харесай

Зеленски се развихри. Ултиматум към Путин

Украинският президент Володимир Зеленски се развихри и сложи ултиматум на съветския си сътрудник Владимир Путин. Зеленски удари по масата и предизвести Русия да не провежда демонстративен развой за бойците на Мариупол.

Русия може да предприеме провокативната стъпка да организира обществен правосъден развой против украинските бойци, които бяха хванати при обсадата на Мариупол, до момента в който Киев се готви да означи 31 години от оповестяването на независимостта на Украйна, разгласи Зеленски, като се базира на информации в медиите и насочи предизвестие към Москва, съобщи БНР.

" Ако този пренебрежителен демонстративен развой бъде сбъднат, в случай че всички наши хора биват изкарани на сходна сцена в нарушаване на всички съглашения, всички интернационалните правила, в случай че има тормоз, това ще бъде линия, оттатък която каквито и да било договаряния ще бъдат невъзможни. Русия ще се отреже сама себе си от договарянията. Няма да има повече диалози. Нашата страна към този момент сподели всичко ", безапелационен беше Зеленски в нормалното си послание към украинците, оповестено на формалния му уебсайт като държавен глава.

Той акцентира също, че украинците не би трябвало да се поддават на провокации.

Денят на независимостта на Украйна, който е на 24 август, бележи също шест месеца от началото на съветската инвазия в страната, отбелязва Франс прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР