Украинският президент Володимир Зеленски подписа днес указ, с който украинските

...
Украинският президент Володимир Зеленски подписа днес указ, с който украинските
Коментари Харесай

Киркоров към Зеленски: Колегата твърде много влезе в ролята!

Украинският президент Володимир Зеленски подписа през днешния ден декрет, с който украинските управляващи постановат наказания на съветския режисьор Никита Михалков, артиста Филип Киркоров и още 117 звезди.

" Моят остарял приятел и сътрудник на снимачната площадка прекалено много влезе в ролята. Сценарият, който му беше изпратен оттатък океана, изпепели и него, и страната, която му беше поверена ", написа Филип Киркоров в персоналния си Инстаграм профил.

" Много скърбя за него и за мои близки хора от Украйна, за жалост, фанатизирани. Пропагандата и новинарските стратегии не разрешават на хората да чуят роднините, приятелите си и други различни отзиви и вести. Имах шанс, че не разрешиха единствено моите песни - да, зайче мое ", добави той, написа " 24 часа ".

Публикацията на Киркоров е съпроводена от видеоклип към песента " Просто подари ", където една от функциите е изиграна от самия Зеленски. На фона звучат думите на песента: " Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР