Украинският президент Володимир Зеленски отправи днес отчаяна молба до американски

...
Украинският президент Володимир Зеленски отправи днес отчаяна молба до американски
Коментари Харесай

Зеленски отчаяно моли американските сенатори за самолети и ембарго за руския петрол

Украинският президент Володимир Зеленски насочи през днешния ден " обезверена молба " до американски сенатори Украйна да получи самолети съветско произвеждане, заяви водачът на болшинството в долната камара на американския Конгрес Чък Шумър, съобщи Ройтерс.

Тези самолети са доста нужни. И аз ще направя всичко по силите си, с цел да оказа помощ на администрацията да улесни прехвърлянето им, сподели Шумър в изказване, заяви Българска телеграфна агенция.

По време на тазсутрешния си диалог по видеовръзка с американски сенатори Зеленски разкритикува решението да не се постанова неразрешена за полети зона над Украйна, целяща да се обезпечи отбрана за украинския народ, съобщи Фокс нюз.

И заяви още, базирайки се на източник от Сената, че президентът на Украйна е изискал снабдяване на още самолети и е настоял потреблението на " Виза " и " Мастъркард " в Русия да бъде прекратено.

Зеленски е споделил на американските сенатори, че на съветския нефт би трябвало да бъде наложено ембарго и че в случай че глобите са били наложени преди месеци, в този момент " нямаше да има война ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР