Украинският президент Володимир Зеленски отправи днес "отчаяна молба" до американски

...
Украинският президент Володимир Зеленски отправи днес "отчаяна молба" до американски
Коментари Харесай

Зеленски отправи отчаяна молба към американски сенатори да получи самолети руско производство

Украинският президент Володимир Зеленски насочи през днешния ден "отчаяна молба " до американски сенатори Украйна да получи самолети съветско произвеждане

Това заяви водачът на болшинството в долната камара на американския Конгрес Чък Шумър, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Тези самолети са доста нужни. И аз ще направя всичко по силите си, с цел да оказа помощ на администрацията да улесни прехвърлянето им, сподели Шумър в изказване.

По време на тазсутрешния си диалог по видеовръзка с американски сенатори Зеленски разкритикува решението да не се постанова неразрешена за полети зона над Украйна, целяща да се обезпечи отбрана за украинския народ, съобщи Фокс нюз.

Фокс нюз заяви още, базирайки се на източник от Сената, че президентът на Украйна е изискал снабдяване на още самолети и е настоял потреблението на "Виза " и "Мастъркард " в Русия да бъде прекратено.

Зеленски е споделил на американските сенатори, че на съветския нефт би трябвало да бъде наложено ембарго и че в случай че глобите са били наложени преди месеци, в този момент "нямаше да има война ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР