Украинският президент Владимир Зеленский заяви, че е отстранил двама висши

...
Украинският президент Владимир Зеленский заяви, че е отстранил двама висши
Коментари Харесай

Зеленский отстрани двама висши украински генерали, няма "време да се занимава с всички предатели"

Украинският президент Владимир Зеленский съобщи, че е отстранил двама висши украински генерали, наричайки ги " антигерои " в нощното си послание, оповестено в обществените мрежи в четвъртък вечер, съобщи CNN .

 

" Днес беше взето още едно решение по отношение на антигероите. Сега нямам време да се занимавам с всички предатели. Но последователно всички те ще бъдат осъдени ", сподели той. "

 

Генералите - някогашният шеф на Главното ръководство за вътрешна сигурност на Службата за сигурност на Украйна Наумов Андрий Олехович и някогашният шеф на Управлението на Службата за сигурност на Украйна в Херсонска област Криворучко Серхий Олександрович - са лишени от звание.

 

" Онези военнослужещи измежду висшите офицери, които не са решили къде е тяхната татковина, които нарушават военната клетва за честност към украинския народ във връзка с отбраната на нашата страна, нейната независимост и самостоятелност, неизбежно ще бъдат лишени от висши военни звания. Случайните генерали нямат място тук! ", сподели Зеленский.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР